?

Log in

Koska itsetuntoni kaipaisi vähän kohotusta, ajattelin listata… - minä elän vaarallista elämää [entries|archive|friends|userinfo]
nuukander

[ meixi | plä ]
[ info | rofiili ]
[ menneet | arkisto ]

[Jan. 31st, 2008|03:49 pm]
nuukander
Koska itsetuntoni kaipaisi vähän kohotusta, ajattelin listata asioita, joissa olen hyvä. Ja niitähän löytyy:

1. Avainten etsiminen laukusta silloin, kun ne ovat suussani.
Koska kaikki kädet ja jalat ovat varattuja, tartun avaimiin hampaillani, en siis normaalisti kuljeksi ympäriinsä ne kidassani. Sitten kaivelen paniikissa veskaani avaimenperät ikeniä vasten kolisten, enkä tajua mitään. Hyyvähyvä.
2. Puhelimesta panikoiminen.
Tuoreessa muistissa on uuveen tapahtumaketju, joka alkoi siitä, että yllättäen huomasin puhelimeni kadonneen. Kyselin sitä narikasta, laitoin koko kaveripiirin soittamaan siihen ja suunnilleen hyperventiloin selälläni vääntelehtien baarin puhtoisella lattialla (saatan liioitella hieman). Noin sekunnin sen jälkeen, kun olin kuuluttanut kaikille kännykkäni hukkuneen, EHKÄ SE ON VARASTETTU KUKA ON SYYLLINEN, löysin sen hameeni taskusta. Kuka viddu keksii ommella hameeseen taskuja, joku hooetämmän Reilun Kaupan Tehtaissa Tuotetun mukahippiläpysköjen suunnittelijapiru. Ja miksi, huijatakseen humalaisia tyttölapsia, ihan vaan ilkeyttään.
3. Aikataulujen muistaminen väärin.
Saavuin innokkaana tanssipalaveriin viikon etuajassa, missasin liikuntaryhmän, kun muistin sen olevan vapaa harrasteryhmän sijaan, unohdin kokonaan ilmoittautuneeni ylihuomiselle tanssileirille, alan vanhasta tottumuksesta katsoa Dr Philiä edelleen puoli kuudelta, jätin pääni porukoille edellisellä vierailulla jne yms jne yms. Satan.
4. Asioiden kertominen tuhanteen kertaan.
Saatan toistaa lauseita ja kertoa samoja juttuja lukemattomia kertoja. Saatan toistaa lauseita ja kertoa samoja juttuja lukemattomia kertoja. Saatan toistaa lauseita ja kertoa samoja juttuja lukemattomia kertoja. Saatan toistaa lauseita ja kertoa samoja juttuja lukemattomia kertoja. Saatan toistaa lauseita ja kertoa samoja juttuja lukemattomia kertoja.

Unohdin loput. \o/
linkReply

Comments:
From: kaalisoppa
2008-01-31 03:58 pm (UTC)
voi vitula hirnun kierien sängyllä kun luen tätä! miten sä osaatkin kirjottaa niin hyvällä otteella (ja siis mitä se itseironia on?) ihan mahtavaa 8)
(Reply) (Thread)