?

Log in

Selvisin: Joulusta, Uuveestä, Folklandiasta. Olen siis Selviytyjä,… - minä elän vaarallista elämää [entries|archive|friends|userinfo]
nuukander

[ meixi | plä ]
[ info | rofiili ]
[ menneet | arkisto ]

[Jan. 22nd, 2008|12:20 pm]
nuukander
Selvisin: Joulusta, Uuveestä, Folklandiasta. Olen siis Selviytyjä, eli the Surviori ja ansaitsen miljoona dollaria. Vuosi on lähtenyt mallikkaasti käyntiin. Vaihtumista juhlittaessa join itseni niin humalaan, että näin kaiken noin viitenä ja liikennevalot ja autojen takalamput näyttivät nekin ihan ilotulitksilta, vaikka siihen aikaan ei saanut enää edes ammuskella. Join jatkoilla kotiviintä ja painoin naamaani tyynyyn, jotta lakkaisin olematta känässä. En kuitenkaan menettänyt muistia, joten voin rehellisesti sanoa, että oli kivvaa.

Folklandia oli rakkaus. Matka meni ihan kivasti, laiva ei uponnut, keinui vaan kuin syötävä. Olin varmasti hauskinta matkaseuraa, kun en voinut mennä alas hytteihin, siellä ahdisti ahtaus, kannella ahdisti liika tila ja niiden välissä ahdisti ihan huvikseen. Panikoin sitä, kun laiva lähti liikkeelle APUAPAPUA MITÄ TAPAHTUU NYT ja sen vähän sen keinahtaessa pelkäsin koko komeuden kellahtavan kumoon. Sain kuitenkin vastineeksi nähdä mm. Pohjannaulan ensimmäistä kertaa livenä, keikka alkoi ihanasti vähän ennen aamuviittä, mutta jaksoin polkata urhoollisesti koko setin ajan. Nukuin kahden tunnin yöunet, joiden jälkeen jaksoin hyvin mokailla aamuisessa esiintymisessä; diakonaali lähtee liikkeelle, mutta kukas onkaan siinä kahden rivin keskellä ihanasti väärässä paikassa turmellen koko muodostelman, ellei meitsi! Onneksi geiggaa ei videoitu, en välttämättä halua muistaa töppäilyjäni koko loppuelämääni. Nyt voin armeliaasti unohtaa koko jutun ja keskittyä niihin kertoihin, jolloin olin Maailman Paras Tanssija, Joka Ei Tee Virheitä Kuuna Kullan Valkeana.
linkReply