?

Log in

Olen ollut poissa, lomilla saarilla Kanarian, maassa Jenkkein,… - minä elän vaarallista elämää [entries|archive|friends|userinfo]
nuukander

[ meixi | plä ]
[ info | rofiili ]
[ menneet | arkisto ]

[Dec. 23rd, 2007|01:59 pm]
nuukander
Olen ollut poissa, lomilla saarilla Kanarian, maassa Jenkkein, tsä-tsä-tsä-tsääreporin lähettämänä, tämä tarina on tosi. Aiheesta ehkä lisää joskus.
Nyt.

JOULUJOULUU SAAPUI MEILLE FA-LA-LA-LAA-LA-LAA-LAA-LAA. Ei uskoisi yhtään, että huomenna on aatto. Tosin en taida muistaa yhtäkään joulua, jolloin olisin ollut 23. päivä jotenkin "kylläpä tuntuu jouluisalta, ihan mielettömät aattofiilixet". Aina se saapuu jotenkin varkain. Olen valmistautunut kaikin mahdollisin tavoin. Olen ostanut hikisiä lahjoja ja käärinyt ne eleganteiksi lahjapaperimöykyiksi, joissa on enemmän teippiä, kuin papeeria. Olen pikkujouluillut tanssiporukan kanssa ja tavoistani poiketen en ole syönyt vielä yhtään joulutorttua todetakseni, että inhoan niitä edelleen. Olen laulanut Kaisan kanssa joululauluja kaksiäänisesti niin, että naapurit tulivat haulikon kanssa oven taakse ja yskimme kummatkin äänet käheinä. Käytin myös hyväkseni Kaisan askartelupaskartelupajaa ja väänsin lahjoja vielä toissapäivänä, koska jotain kuuluu jättää aina viimetippaan. En ole tehnyt joulusiivousta, sekin kuuluu perinteisiin. Sit joskus pyhinä kun on aikaa ja rahaa ja intoa ja sellasta niin sitten siivoan satavarmasti juu. Illalla menen porukoille ja SIITÄ SE JOULU SITTEN ALKAA.

Kaaduin pyörällä tänä talvena ensimmäistä kertaa. Vedin lipat. Syöksyin turvalleni. Oikein silleen tyylillä, että pyörä lähtee alta ja liu'un itse mahallani muutaman metrin filtsu kintereilläni. Tapahtumalla oli ihan mukava määrä todistajiakin. Säästyin kuitenkin suuremmilta vammoilta ja viisastuin sen verran, etten enää yritä u-käännöksiä peilikirkkaalla jäällä. Kotiin kylläkin poljin taas samaisella itsemurhatyylilläni, voisin ehkä harkita kypäräkauppassa pyörähtämistä. Ja olisi hienoa, jos auto olisikin sattunut jyräämään päältäni. Paitaankin tuli tahra, yhyy. Onneksi iskä noutaa minut tänään, jäi hienoinen kammo. Alan hiihtämään sekä talvet, että kesät.
linkReply

Comments:
[User Picture]From: nokonau
2007-12-23 02:39 pm (UTC)
"filtsu" :D
(Reply) (Thread)
[User Picture]From: parrsa
2007-12-23 07:50 pm (UTC)
Vähä ollaan hei taitaveja. "-- väänsin lahjoja vielä toissapäivänä, koska jotain kuuluu jättää aina viimetippaan." Minäkin viime yön!

"En ole tehnyt joulusiivousta, sekin kuuluu perinteisiin. Sit joskus pyhinä kun on aikaa ja rahaa ja intoa ja sellasta niin sitten siivoan satavarmasti juu." Nii just! Itsehän ajattelin suunnilleen viettää vuodenvaihteen joulusiivouksen parissa askaroiden kun en jaksa ressata sotkusta Jyväskylässä nyt kun oon Kuopiossa ja joskus pitää kuitenkin ahdistua siivo(oma)ttomuudesta niin jos vaikka sitten uv:nä tai jotain :E


(Reply) (Thread)