?

Log in

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin työntekijöiden palkat nousevat… - minä elän vaarallista elämää [entries|archive|friends|userinfo]
nuukander

[ meixi | plä ]
[ info | rofiili ]
[ menneet | arkisto ]

[Sep. 27th, 2007|04:34 pm]
nuukander
Keski-Suomen sairaanhoitopiirin työntekijöiden palkat nousevat varmaan puolella, kun olen syytänyt rahaa tuohon järjestelmään melkoisen paljon tässä lähiaikoina. Olen kuumeillut ja poskiontelobailannut viikkokaupalla, ostanut lääkkehiä kaikkiin mahdollisiin tarkoituksiin, maksellut laskuja ja kiroillut vähän päälle. Hampaastani irtosi huomaamattani noin puolet ja sain supertuurilla ajan kaasulääkärille, mutta jouduin perumaan sen, koska Zyklon B ei pääsisi perille tukkoisen nokkani kautta. Muutenkin purukalustossani on varmaan enemmän reikää kuin ehjää matskua. Sairasteluni vuoksi olen ollut koulusta poissa noin miljoona tuntia ja toisen mokoman olen lintsaillut. Luokanvalvoja soittelee ja tekstailee yhtenään, "hei oletko hengissä tv rv" (terveisin nimikirjaimet). Vastasinkin jopa yhteen viestiin "Tulen huomiseen neuvotteluun tv sh", olin mielestäni humoristinen, sain vastausviestin "ok tv rv". Nevvottelupalverissa sovittiin, että yritän jatkaa koulua, tosin näyttää hieman heikolta. Emmää muuten, mutta kaikki kusee ja koulu siinä sivussa viil.

Viikonlopun tanssin niin, että heilui ja hulmusi. Reenattiin tulevan viikonlopun Tammerfosh-esiintymistä varten, se alkoi melkein sujuakin! Olen niin rakastunut tanssiin, se on tie, totuus ja elämä ja kaikki mitä minulla on. Pelkäsin niin kovasti, että sairauteni jatkuisi, enkä pääsisi Manioihin, olisin mennyt sinne vaikka paareilla kannettuna ja pyörähdellyt tyylikkäästi tippatelineen kanssa. Viikonlopun jälkeen voinkin sitten pistää ranttaliksi, kun ei ole enää mitään odotettavaa. Suunnittelin lopettavani syömisen ja alkaa sen sijaan juoda kuin tatti, muutan suolle rikkinäisen veneen alle ja heittelen satunnaisia marjastajia hirvikärpäsillä.

Käyn hieman puoliteholla. Alkukuusta selitin kaikille mahdollisille tahoille, että Kelalta tuli lappunen ja rahaa virtaa kyllä näin on. Sitten ihmettelin, että kuinkas olenkaan näin tuhlaillut, kun tilillä ei ole tarpeeksi rahaa vuokraan. En löytänyt tuota maagista lappusta mistään asunnostani (ei sinäänsä yllätä, täällä vallitsee niin komea kaaos, etten löydä edes omia raajojani), lopulta kävin Kelalla kysymässä, että missä perkeleessä luuraa minun rahat. En ollut saanut mitään kirjeitä siitä sitten kesäkuun, olin siis nähnyt unta ja kertonut tästä haaveestani onnellisena kaikille. Onko tämäkään hetki totta vai ainoastaan rumaa unta josta raikas aamu minut herättää ja vie taas päivään, joka on musta ja punainen kuin elämä ja salmiakki-puolukka -jäätölötöttörö.
linkReply

Comments:
[User Picture]From: matkamuistoja
2007-10-07 01:07 pm (UTC)
Moimoi Suvi.
Mää haluaisin lisätä sut takaisin kavereihin ku piti just äsken lueskella näitä sun kirjotuksia viimesen vuoden ajalta. Lisää mut kans jos siltä tuntuu.

Tv: SL (kaimasi!)
(Reply) (Thread)