?

Log in

Yhyy, en kestä sitä, että kesislomaa on jäljellä enää muutama hassu… - minä elän vaarallista elämää [entries|archive|friends|userinfo]
nuukander

[ meixi | plä ]
[ info | rofiili ]
[ menneet | arkisto ]

[Jul. 29th, 2007|02:52 pm]
nuukander
Yhyy, en kestä sitä, että kesislomaa on jäljellä enää muutama hassu päivä. Huomenna täytyy raahautua viimeisiä (niin varmaan) kertoja vammavarhikseen, jonka ajattelin lopettaa heti alkuunsa, sillä haluan nauttia (lainausmerkkilainausmerkki) näistä viimeisistä auringonpaisteentäyteisistä paratiisihetkistä. Olen niin vieraantunut, että koulun alkaminen terminä kuulostaa samalta, kuin vaikka Joulupukin äkillinen ilmestyminen savupiipusta. Myös opiskelijat, joita olen tässä vuosien aikana pitänyt pelkästään onnekkaina paskiaisina, muuttuvat keijukaisista oikeiksi ihmisiksi, joihin myös minä lukeudun. Hulluutta, sanon vuan. Olen hyvin ennakkoluuloinen uusia opiskelutovereitani kohtaan, en usko että meillä tulee olemaan kovinkaan paljoa yhteistä, sillä oletan heidän keskustelevan vaan aiheista "somalit takas sinne vitun Intiaan", "Karjala takaisin vaikka pullo kerrallaan" ja "kumpi hakee viikonlopuks keittoo, Tomppa vai Pate". Heti aloituspäivänä pidetään neuvottelu, johon tulevat kaikki lääkärit, tädit, sedät, opettajat ja teemme minulle jonkun viidentoista vuoden opintosuunnitelman. Odotan jaksavani käydä koulua noin viikon, pessimisti ei katsos pety.

Heittäydyin aivan hulvattomaksi ja siivosin asuntoni, imuroin ja pyyhin pölyt. Nyt ainoa pikkuvirhe täällä on se, että koko vaatevarastoni lepää massiivisena värikasana sänkyni vieressä. Revin kaiken alas ja lajittelin vaatteet käytettäviin, kavereille/kierrätykseen meneviin ja ei-sovi-nyt-mutta-ehkä-vielä-jonain-päivänä -riepuihin, jotka ovat liian pieniä, isoja, väärän mallisia tai muuten viallisia, sitten kun kasvan suureksi hankin ompelukoneen ja surrautan niistä jotain käsittämättömän tyylikästä. Kunhan ensin saan vähän levättyä, niin laitan vaatteet takaisin kaappiin järjestettynä jotenkin hienosti värin, käyttötarkoituksen tai kankaan kuvioinnin mukaan.

Join viikonloppuna 18-vuotislahjaksi saamani alkopullon, se maistui oikein hyvältä, ei levää, eikä nuijapäitä uiskentelemassa. Henna ja Suvi tulivat luokseni aloittelemaan, syömään esipaistettuja patonkeja (Euroshopper) ja juomaan hieman promilleja. Itse taisin kyllä juoda vähän yli rajan, sillä ilmoittauduin laulamaan karaokea. Lähellä istuneet ikämiehet sanoivat, että tämän ikäiset kuuntelevat vaan Tiktakkia ja The Rasmusta, byäh, minä lauloin Laila Kinnusen Soittajapojan Suvin toimiessa esitanssijana ja Hennan paparazzina. Intouduin olemaan sosiaalinen, vaikka alkuillan mieleni oli jossain lattianrajassa. Sain uuden livejournalkaverin, jota olen kytännyt salaa vuosia (ja ilmoitin sen salaperäisesti MOI OOTKO SE OON MEGASTALKKERI) ja miljoona tyyppiä kiinnostui minusta, kun seisoin Hesburgerissa varaamassa paikkaa Joonatanille, joka lähti Suvin kanssa vessaan tekkröhömmään joithain. Pitelin pystyssä skeittilautaa ja kädessäni oli lattialta löydetty ruusu, vastaisuudessa aion varustautua aina noin, sillä koskaan niin monta ihmistä ei ole tullut puhumaan samaan aikaan. Vitun Villi Elämä, nukun seuraavat viisi päivää ja ohhoh, sitten onkin taas viikonloppu.
linkReply

Comments:
[User Picture]From: hathattu
2007-08-02 06:25 pm (UTC)
On se perkele, kun sosiaalinen kanssakäyminen on helpompaa käymisreaktion läpikäyneen nesteen kanssa.
(Reply) (Thread)
[User Picture]From: uaua
2007-08-03 02:40 am (UTC)
Olen mä vähän edistynyt, esim silloin kun me nähtiin, en ollut edes humalainen, fallerii!
(Reply) (Parent) (Thread)
[User Picture]From: hathattu
2007-08-03 08:02 am (UTC)
Et niin, mutta minä olin! :D
(Reply) (Parent) (Thread)
[User Picture]From: uaua
2007-08-03 08:09 am (UTC)
No mutta ollaan jo puoliksi voiton puolella!
(Reply) (Parent) (Thread)